Ring oss på 0706-31 87 60 lennart@sveportsol.se
Sveport

Dags för takbyte? Trygghet och kvalitet för ditt hem

Förnya ditt hem och öka dess värde med ett nytt, hållbart tak. Ett bra skydd mot väder och vind, tillsammans med möjligheten att integrera energieffektiva solceller.

Hur det fungerar

Besiktning

Våra takexperter bedömer ditt taks skick för att erbjuda en skräddarsydd lösning.

Takbyte

Byt ut ditt gamla tak mot ett nytt och hållbart tak.

Färdigt

Upplev ökat husvärde och minskade underhållskostnader med ditt nya tak.

Vad du får

Hållbara takbyteslösningar från Sveport, inklusive noggrann installation och kvalitetsmaterial. Väljer du att integrera solceller sänker du ytterligare dina underhållskostnader och energiräkningar, ökar husets värde och bidrar till ett hållbart samhälle. Alltid med full support och garanti.

Takbyte

Varför välja Sveport som din leverantör?

Välj Sveport för en enkel och effektiv förnyelse av ditt tak. Vårt engagemang för kvalitet, personlig service och hållbarhet säkerställer att du får mest värde ur din investering. Vi förstår vikten av att känna sig trygg i valet av takmålningsspecialist, och vårt team är dedikerat till att erbjuda dig den bästa möjliga lösningen baserat på dina unika behov. Med Sveport får du inte bara en takmålning; du får en pålitlig partner för ett vackrare och mer hållbart hem.

Kvalitet & Expertis

Sveport erbjuder kvalitetssäkrat takbyte och solcellsinstallationer, utförda av våra certifierade proffs. Vi garanterar långsiktigt värde och använder bara de bästa materialen.

Personlig Service

Från första konsultation till slutlig installation, Sveport tillhandahåller personlig service och skräddarsydda lösningar för ditt optimala takbyte och solcellsintegration.

Flexibla Betallösningar

Vi erbjuder anpassningsbara betalalternativ för ditt takbyte och solcellsinstallationer, vilket gör det enkelt och överkomligt att uppgradera ditt hem.**

Kontakta oss på Sveport

Använd vårt smidiga kontaktformulär eller Ring oss på +46 706 – 31 87 60  – vi ser fram emot att höra från dig och svarar så snabbt vi bara kan.

 

Hur går det till?

Starta din resa mot ett nytt tak med Sveport – enkelt och smidigt. Nedan följer vår process, steg för steg, för att ge dig en skräddarsydd och bekymmersfri takbyte. Vi samarbetar för att göra uppdateringen av ditt tak både effektiv och gynnsam.

Takmålning

1. Personlig rådgivning

Med Sveport börjar du med en kostnadsfri konsultation där vi identifierar dina behov för att skapa en exakt och skräddarsydd offert, inklusive en genomtänkt plan för ditt takbyte.

Takmålning

2. Kontrollmätning och planering

När du har godkänt offerten går vi vidare med en detaljerad kontrollmätning. Vi organiserar allt förberedande arbete så att ditt takbyte sker smidigt och utan komplikationer.

Takbyte

3. Demontering och installation

Vårt team av certifierade takläggare tar hand om allt från säker demontering av det gamla taket till professionell installation av det nya. Upplev en problemfri förvandling och njut av ditt nya tak med ökat skydd och förbättrad estetik.

 

 

 

Vad våra kunder säger

“Min granne rekommenderade Sveport för solpaneler och batteri, och jag är tacksam. Inköpet och installationen var enkelt, och nu tjänar jag pengar på mitt tak, vilket känns fantastiskt!”

John Coster

“Att köpa solpaneler och batteri från Sveport var enklare än jag tänkt. Processen var smidig från start till slut, och nu säljer jag överskottsel”

Denny Andreasson

“Efter ett enkelt besök på Sveports kontor installerade jag solpaneler. Processen var så smidig att jag övertygade tre grannar att göra samma sak. Nu tävlar vi i att sälja el”

Lars Vidlund

Vanliga frågor

Hur lång tid tar ett takbyte?

Tid för ett takbyte kan variera beroende på takets storlek, typ av material och väderförhållanden, men de flesta takbyten slutförs inom 5 dagar.

 

Hur mycket kostar ett takbyte?

Kostnaden för ett takbyte beror på flera faktorer som takets storlek, val av material och eventuella extra arbeten som måste göras. En kostnadsfri konsultation med Sveport kan ge dig en mer exakt offert baserad på dina specifika behov.

 

 

Behöver jag vara hemma under takbytet?

Det är inte nödvändigt att du är hemma under hela takbytet, men det kan vara bra att vara tillgänglig för att svara på eventuella frågor som uppstår under arbetets gång.

Vilka material kan jag välja mellan för mitt nya tak?

Vi erbjuder en rad olika takmaterial, inklusive tegel, betongpannor, plåt och mer. Våra experter kan hjälpa dig att välja det bästa materialet som passar ditt hus estetik och dina personliga preferenser.

Hur påverkar ett nytt tak värdet på mitt hus?

Ett nytt tak kan öka ditt hus marknadsvärde betydligt, förbättra dess utseende samt öka dess energieffektivitet.

 

 

Vilken garanti erbjuder ni på ett nytt tak?

Sveport erbjuder olika garantialternativ beroende på val av material och arbete. Vi förser alla våra kunder med en tydlig och omfattande garanti för deras nya tak.

 

Kan jag finansiera mitt takbyte?

Ja, vi erbjuder flexibla finansieringslösningar för att göra ditt takbyte så enkelt och överkomligt som möjligt.

 

Inkluderar takbytet bortforsling av det gamla taket?

Ja, vår service inkluderar fullständig bortforsling av det gamla taket samt säker hantering av allt avfall.

Hur förbereder jag mig inför ett takbyte?

Vi rekommenderar att du säkrar lösa föremål i ditt hem och på vinden, flyttar bilar och andra värdesaker bort från arbetsområdet och ser till att det finns en tydlig åtkomstväg till ditt tak för våra arbetare.

Hur bokar jag Sveport för takmålning?

Kontakta oss här på webben eller Ring oss på +46 10-300 12 30  – vi ser fram emot att höra från dig och svarar så snabbt vi bara kan.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takmålningprojekt!