Ring oss på 0706-31 87 60 lennart@sveportsol.se
Takmålning

Förnya ditt tak med vår hållbara takmålning

Förläng takets livslängd med upp till 20 år med en kostnadseffektiv lösning. Skydd mot mossa, väder och UV-skador med dubbla lager av skyddande färg och dra nytta av en professionell besiktning. 

Hur det fungerar

Rengör och förbered

Vi börjar med att noggrant rengöra ditt tak och förbereda det för målning.

 

Skydda och förnya

Applicera dubbla lager av vår skyddande färg för att förnya och skydda ditt tak mot mossa, väder, och UV-strålning.

 

Ett hållbart och ekonomiskt val

Förläng takets livslängd med upp till 20 år och förbättra ditt hems utseende.

 

 

 

 

Vad du får

Kostnadseffektiv takmålning inklusive grundlig besiktning, rengöring och skyddande färg. Upplev fördelarna med ett förnyat och mer hållbart tak med bättre skydd mot väder, vind och UV-strålning.
Förbättra ditt hems utseende och värde samtidigt som du bidrar till miljön med hållbara metoder och material.

Njut av ett säkert och välbevarat tak med full garanti.

Målning av tak

Varför välja Sveport som din leverantör?

Välj Sveport för en enkel och effektiv förnyelse av ditt tak. Vårt engagemang för kvalitet, personlig service och hållbarhet säkerställer att du får mest värde ur din investering. Vi förstår vikten av att känna sig trygg i valet av takmålningsspecialist, och vårt team är dedikerat till att erbjuda dig den bästa möjliga lösningen baserat på dina unika behov. Med Sveport får du inte bara en takmålning; du får en pålitlig partner för ett vackrare och mer hållbart hem.

Kvalitet & Expertis

Sveport erbjuder kvalitetssäkrad takmålning utförd av certifierade proffs. Vi använder endast högkvalitativa produkter och garanterar långsiktigt värde med omfattande garanti på utfört arbete.

Personlig Service

Få en skräddarsydd upplevelse med Sveport. Vi erbjuder personlig service från start till mål, med dedikerad support och expertis för en optimal takmålning.

Flexibla Betallösningar

Gör ditt taknytt med Sveports anpassningsbara betalalternativ. Vi erbjuder en smidig process för både betalning och finansiering, vilket möjliggör en enkel väg till ett förnyat och skyddat tak.

Sveport sol och tak

Kontakta oss på Sveport

Använd vårt smidiga kontaktformulär eller Ring oss på +46 706 – 31 87 60  – vi ser fram emot att höra från dig och svarar så snabbt vi bara kan.

 

Hur går det till?

Starta din resa mot ett förnyat tak med Sveport – enkelt och smidigt. Nedan följer vår process, steg för steg, allt för att ge dig en skräddarsydd och bekymmersfri takmålning. Låt oss tillsammans göra förnyelsen av ditt tak både effektiv och fördelaktig.

Takmålning

1. Personlig rådgivning

Med Sveport börjar du med en kostnadsfri konsultation där vi identifierar dina behov för att skapa en exakt och skräddarsydd offert, inklusive en genomtänkt plan för takmålningen.

Takmålning

2. Kontrollmätning och planering

Efter att du har accepterat offerten säkerställer vi allt med en detaljerad kontrollmätning och tar hand om allt förberedande arbete för en bekymmersfri process.

Takmålning

3. Rengöring och målning

Vårt team av certifierade professionella tar hand om allt, från noggrann rengöring till professionell målning av ditt tak. Upplev en enkel transformation med varaktiga resultat och njut av ditt takets nya utseende och förbättrade skydd.

 

 

 

Vad våra kunder säger

“Min granne rekommenderade Sveport för solpaneler och batteri, och jag är tacksam. Inköpet och installationen var enkelt, och nu tjänar jag pengar på mitt tak, vilket känns fantastiskt!”

John Coster

“Att köpa solpaneler och batteri från Sveport var enklare än jag tänkt. Processen var smidig från start till slut, och nu säljer jag överskottsel”

Denny Andreasson

“Efter ett enkelt besök på Sveports kontor installerade jag solpaneler. Processen var så smidig att jag övertygade tre grannar att göra samma sak. Nu tävlar vi i att sälja el”

Lars Vidlund

Vanliga frågor

Vad är fördelarna med takmålning?

Takmålning kan förlänga ditt taks livslängd, förbättra dess utseende och skydda det mot väder, mossa, och UV-strålning. Det är också en kostnadseffektiv lösning jämfört med att byta ut hela taket.

Hur länge håller en takmålning?

En professionellt utförd takmålning kan hålla i upp till 20 år beroende på kvaliteten och takets skick.

Hur förbereder jag mitt tak för målning?

Taket bör rengöras grundligt från mossa, alger, smuts och föroreningar innan målning. Sveport hanterar hela förberedelseprocessen inklusive rengöring och grundarbete.

 

Kan jag måla mitt tak själv?

Takmålning kräver rätt utrustning, material och teknik för att säkerställa ett hållbart och säkert resultat. Vi rekommenderar att anlita professionella för att undvika skador och säkerställa högsta kvalitet.

Hur lång tid tar en takmålning?

Processens längd kan variera beroende på takets storlek och tillstånd, men vanligtvis tar en takmålning 2-5 dagar att slutföra.

Är takmålning miljövänligt?

Sveport använder miljövänliga och hållbara produkter för takmålning. Vi arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan och väljer produkter som är säkra för både din familj och miljön.

 

Behöver jag vara hemma under takmålningen?

Det är inte nödvändigt att vara hemma under själva målningsprocessen, men vi rekommenderar att du är tillgänglig för att diskutera eventuella frågor eller önskemål med vårt team.

 

Vad kostar en takmålning?

Kostnaden för takmålning varierar beroende på takets storlek, dess tillstånd och val av material. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert anpassad för just ditt tak.

 

Vad ska jag göra om mitt tak har skador?

Om ditt tak har skador som läckor eller brutna takpannor bör dessa åtgärdas innan målning. Sveport erbjuder en grundlig besiktning och kan utföra nödvändiga reparationer innan målningen påbörjas.

 

Hur bokar jag Sveport för takmålning?
Kontakta oss här på webben eller Ring oss på +46 10-300 12 30  – vi ser fram emot att höra från dig och svarar så snabbt vi bara kan.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takmålningprojekt!